För offentliga miljöer och egna hem

Produktfotografier_09 DU VÄLJER FRITT bland olika träslag, material och färger till dina ledstänger. Oavsett om du vill beställa små serier eller stora uppdrag får du förstklassig service, personligt bemötande och äkta engagemang. Utformning och tillverkning av ledstänger är vår specialitet. Vi utför uppdrag till offentliga miljöer och skapar unika produkter till privatpersoner. Våra produkter kan du hitta i allt från gallerior och sjukhus till servicehus. Du väljer dina ledstänger och tillbehör från ett variationsrikt sortiment av träslag, material och färger. Alla våra ledstänger är måttanpassade.

”Vi har levererat våra ledstänger sen 1985 utan att få en endaste besiktningsanmärkning”.

Så går det till

Oftast tar vi måtten själva via kundbesök innan vi startar produktionsprocessen. Ibland jobbar vi utifrån arkitektritningar. Våra leveranser är frekventa och vi monterar ofta våra produkter själva för att säkerställa ett gott slutresultat. Vi levererar även genom speditionsföretag.

Material och ytfinish

Ek och björk är våra mest efterfrågade material. Valnöt, bok, och det sydamerikanska materialet jatoba är andra träslag i sortimentet. Teak rekommenderar vi ofta för utomhusledstänger för exempelvis balkonger. Vi målar och/eller skapar slutfinish med lack eller olja. Vissa metalldetaljer pulverlackas med hjälp av extern partner. Våra ledstångsbeslag finns i olika utföranden och modeller, till exempel rostfritt, mässing, förnicklat eller järn.

Måttskisser

Här kan du ladda ner våra måttskisser för våra ledstänger:
pdf-icon Måttagning för ledstång (L-form)
pdf-icon Måttagning för ledstång (U-form)

Ledstångsbeslag och ändavslut

Vi utför uppdrag till offentliga miljöer och skapar unika produkter till privatpersoner. Ring oss på 0911-24 08 42 för pigga idéer och prisvärda förslag

Kontakt

Adress

Wiklunds Ledstångssnickeri AB

Långnäsvägen 236

946 91 Roknäs

Telefon: 0911-240842

E-post: info@wiklunds-ledstang.se